FlowPartner AB

I team med skickliga konsulter/utbildare/coacher genomförs utbildningar med dynamiskt och utvecklande innehåll. Vår ambition är inte att bli störst i världen eller erbjuda ett utbud som är mainstream. Nej, det vi står för är att förmedla kunskap och modeller som verkligen gör skillnad på ett sätt som gör att det berör, att det sätter sig fast, att vi har en kvalitet i det som levereras och som gör att det ska vara värt varenda minut att investera den tid som man egentligen inte har, i att utveckla sig själv, sina ledare och sin organisation. Det är just därför som vi jobbar med NLP som basen i det vi gör. NLP är det som får det grå att bli färgrikt.

Vi står för             Nytänk – Utveckling – Passion

Lotta Bengtsson
Lotta Bengtsson

Ägare - Utvecklare - Coach

Finalist till "Årets NLP utbildare 2013". Som ledarskaps- och kommunikationstränare har Lotta under de senaste 15 åren inspirerat, motiverat och utvecklat ledare och team att vara modiga att våga tänka och agera på ett utvecklande sätt.
Göran Dahl
Göran Dahl

Utbildare - Mentor

Som facilitator, mentor och utbildare har Göran de senaste 20 åren, i rollen som chef och utbildare, utvecklat ledare och team att kreativt möta de utmaningar som man står inför. Göran har även mentorsuppdrag och stöttar ledare individuellt.
Anna Celsing
Anna Celsing

Utvecklare - Lean expert

Anna var platschef på Nolato som fick Leanpriset 2015.Anna har jobbat med lean i över 10 år och hämtat inspiration och en djupare förståelse för lean i Japan. Här skapade hon och utvecklade det som idag har fått namnet Leant Ledarskap. Hon är också utbildad i NLP.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för ditt företag? Kontakta oss gärna!

Kontakt
Referenser

Så tycker våra kunder. Vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders behov.