Engagerad och positiv generalist

Interim inom HR och ledarskap

Som inhyrd interim inom HR och chefspositioner  är mitt främsta mål att säkerställa att din organisation fortsätter att fungera smidigt och effektivt även under övergångsperioder eller när särskilda behov uppstår. För mig är det viktigt att det blir en hållbar och effektiv arbetsmiljö med arbetsglädje.

Under mina uppdrag så handlar det om att förstå organisationens mål och behov samt för att implementera strategier och lösningar som stöder dessa mål.

Det kan innebära att jag hanterar rekryteringar och personalfrågor, utvecklar och implementerar HR-strategier, eller tar ansvar för specifika projekt inom HR och ledarskap.

Det är viktigt att fokus även ligger på att bygga starka relationer med teamet och säkerställa att medarbetarna känner sig engagerade och motiverade att bidra till organisationens framgång även om det är i en övergångsperiod.

Behövs mer resurser så finns erfarna, professionella konsulter inom mitt nätverk. Det handlar om digitaliserings-, förändrings-, hr- och hållbarhets kompetenser.