Teamutveckling

För projektgrupp, avdelning eller ledningsgrupp.

Team
Ett team består av ett antal individer. Genom att utnyttja olikheterna gör att det blir ett driv och en synergieffekt. Vad är det egentligen vi vill? Hur gör vi för att nå dit? Och hur behöver vi vara för att nå vårt gemensamma mål? Relationer är hårdvaluta i team som vill prestera tillsammans. Genom att förstå hur man själv fungerar och påverkar de andra i teamet, kan man också utvecklas tillsammans.


Du kan välja mellan ett 2-dagars koncept eller skräddarsy insatsen för teamet. Ni kan vara en projektgrupp, avdelning eller ledningsgrupp.


“Vi i gruppen har tagit ytterligare ett utvecklingssteg och känner varandra bättre.
Vi har blivit medvetna om hur vi fungerar i olika situationer.
Kombinationen av processer och moduler och den praktiska tillämpningen var lysande.”
Jan Eriksson

“Vi var flera som tyckte att du var så proffsig som levererade så mitt i prick vad vi behövde, eftersom vi en period har haft lite gnissel med att hantera förändringar och våra attityder gentemot varandra.”
Gunilla Brodde, Produktionschef, EuroDiagnostica AB

“Budskapet om att ingen personlighet är fel – förmedlade du på ett tydligt sätt. Du är kul, kunnig har har ett pedagogiskt upplägg och ger mycket energi och har bra exempel som är lätta att känna igen sig i.”
Lotta Valfridsson, Atos Medical AB

“Våra dagar tillsammans blev ett lyft för hela teamet. Vi känner nu en tillförsikt att vi ska ha ännu bättre chanser att nå den vision vi satt upp för oss sedan en tid tillbaka.”
Maria Appelros, Marketing Communication Manager, Atos Medical AB

2-dagars koncept
Investera i två dagars utbildning för dig själv och teamet. Vilka profiler har ni och hur tenderar ert team att jobba tillsammans?

  • Dag 1
    Personlighetsprofiler, Decision Dynamics JTI®
  • Dag 2
    Kommunikation och målsättning

Våra individuella skillnader ger ett driv och synergieffekt!
Vi människor är olika. Vi föredar olika saker, agerar och kommunicerar olika. För att arbeta effektivt tillsammans behöver man förstå att olikheter är viktiga för att jobba framåt.
Ni tar reda på styrkor, svagheter och utvecklingsområden med utgångspunkt från profilerna både ur det individuella perspektivet som ur teamets perspektiv.
Vi bygger på med kommunikation och målsättning dag 2.


Skräddarsytt
Ert team kan ha andra behov där insatsen behöver skräddarsys. Det kan handla om att vi behöver arbeta tillsammans över en längre tid, det kan finnas underliggande konflikter, otydliga målsättningar, underpresterar eller att ni helt enkelt inte jobbar som ett team. Vi sätter samman tjänsten efter ert behov.

 

Tid
2-dagars koncept eller skräddarsytt

Begär offert
Vi hjälper dig gärna med dina frågor kring utbildningen, upplägg eller referenser. Ring för mer information 0709-454702.

Kontakt

Hör gärna av dig om du har några frågor.