Motiverande språkmönster

Används i rekrytering, försäljning, presentation och kommunikation.

Hur man skapar ett gott kommunikationsklimat och kan situationsanpassa budskap på mottagarens villkor.
Två utvecklande och spännande dagar med delar ur NLP:ns kommunikationsmönster.

Du lär dig:
• Kommunikationsnycklar för att nå in
• Lyssna efter mönster
• Anpassa ditt budskap

Används i:
Rekrytering, försäljning, presentationer och kommunikation.

Har du tänkt på att vissa människor agerar hur snabbt som helst och vissa har en tendens att vänta och agera långt senare?

En del människor föredrar att fokusera på detaljerna och andra vill ha mer helhetsgrepp. En del människor vill ha ständiga förändringar, andra vill att det ska gå stegvis. Spelar det här någon roll i ett möte med en annan människa, i en försäljningssituation eller i ledarskapet? Vi människor läcker ”nycklar” till hur vi vill bli kommunicerade med genom språket. Dessa nycklar är de vi kommer att identifiera och träna på.

Du kommer att få en större förståelse för olikheter, hur du själv och andra tänker och hur enkelt det är att anpassa din kommunikation så att du öppnar dörrar hos mottagaren.

Under våra dagar tillsammans kommer du framförallt att träna din förmåga att ställa frågor, lyssna på struktur nivå. Du kommer också att bli medveten om hur du själv kommunicerar oftast och hur du kan göra för att utöka paletten i din kommunikation. Kunskapen du får med dig applicerar du i försäljning, rekrytering, motivation, ledarskap och kommunikation i allmänhet.

Varmt välkommen till två praktiska och utvecklande dagar.

Vi ger dig massor av praktiska verktyg att använda i din vardag. Verktyg som utmanar och tränar dig i din fortsatta personliga och yrkesmässiga utveckling. Du kommer att delta två dagar tillsammans med de som går NLP steg 2.

Ingen förkunskap krävs.

Du kommer att delta två dagar tillsammans med de som går NLP steg 2

Tid
Just nu pågår en utbildning – 2 dgr
kl 8.30-17.30

Investering
7 500,- ex moms inkl material

Omfattning
2 dgr

Ingår
fika och lunch

Plats
Stora Tomegatan 16 A, Lund

Kontakt

Hör gärna av dig om du har några frågor.