“Med hjälp av den samling verktyg vi fått på FlowPartners NLP Business Practitioner har jag blivit tryggare i mitt ledarskap och förbättrat min kommunikationsförmåga. Ämnet är i sig mycket intressant. Framfört av FlowPartners engagerade och skickliga föreläsare blir det oemotståndligt.”
Camilla Walander, Jurist, Stella Human Juridik

REFERENSER

“Utbildningen ger resultat direkt! Jag har utvecklats inom att sätta önskade resultat, kommunikation, ställa öppna frågor och framförallt en nyfikenhet har utvecklats för att förstå motparten bättre. En 10:a!”
Eva Dahlqvist, Senior Consultat, E.V.A Consulting

“Utbildningen har gett mig en “ego-power” och mycket mer. Jag har uppskattat lokalen, engagemanget, innehållet, maten och upplägget. Jag har fått en djupare människoförståelse, självinsikt, tydligare ledarskap, bättre föräldraskap och mer mod. En 10:a!”
Carola Lund, Enhetschef, Kultur och Fritid, Malmö Stad

“Den har varit perfekt upplagd med tre dagar på en vecka åt gången. NLP har lärt mig leda på ett nytt och effektivt sätt. Jag har även lärt mig använda mina gamla kunskaper på rätt sätt. Främst har kunskapen utvecklat mig som människa och jag har lärt mig använda mina tankar, känslor och kropp.”
Magnus Hansson, Production Manager, NordZucker

“Jag ger den en 10:a! Bra blandning av föreläsare och teori kontra praktik och kopplingen till business. Min förmåga att precisera mitt verkliga önskade resultat och vrida och vända på perspektiv för att finna nya lösningar och möjligheter har verkligen utvecklas. Insikten om hur viktig Time Management är, har verkligen landat.”
Björn Windfäll, Senior Consultant, NordZucker

“Det som varit den stora skillnaden mot andra kurser är mixen mellan teori och praktiska övningar. Utbildningen har gett mig både insikt om mig själv och om hur andra fungerar och reagerar på min kommunikation och mitt beteende. Man får en fantastisk ledarskapsverktygslåda som även kan användas privat.”
Thomas Bergström, Avensia

“Jag rekommenderar utbildningen för den ger skillnaden som gör skillnad. Den har gett mig naturlig metod för att ge feedback och vikten av att veta önskat resultat samt hur stor påverkan nyfikenhet har på hur jag förhåller mig till människor.”
Niklas Braun, Manager, Nordic Sugar

“Utlärnings och inlärningssättet, mixen av övningar och teori är fantastisk. Ett hjärnvänligt sätt att lära och utvecklas. Jag har blivit lugn och stresstålig, jag har uppnått resultat jag inte trodde var möjliga och jag har blivit modigare i mitt ledarskap. Min kommunikation och nå både fram och in har utvecklats. Jag rekommendera och ger den en 10:a.”
Cecilia Raffiei, Project Manager, TIETO

“För mig har det varit en bra mix mellan teoripass och praktiska övningar som jag verkligen gillar. Jag har lärt mig sätta tydliga tändande resultat som har hjälpt framåt. Ännu tydligare nu är att alla som leder behöver jobba med sig själva först innan de kan se förändringen hos andra.”
Andreas Lindin, Arbetsförmedlingen

 

“Fantastisk utbildning med både personligt och professionellt ledarskap i kombination. Många verktyg och metoder för att uppnå önskade resultat. Variationen mellan föreläsningar och övningar är kanon.”
Johan Rask, Projektledare Verisure

 

“Jag har fått ett nytt sätt att se på livet och ledarskap och utvecklat mitt sätt att kommunicera. Jag har fått nya insikter i mitt ledarskap. Jag rekommenderar verkligen utbildningen.”
Marcus Jansson, Manager, BorgWarner


”NLP är skillnaden som gjort skillnaden för mig. NLP går inte över eller glöms bort. Varje dag gör de kraftfulla verktyg för kommunikation och ledarskap som finns i NLP :ns verktygslåda mig till en bättre ledare och människa, mer harmonisk och komplett, med ökad självinsikt och nyfikenhet på mänskliga relationer och beteenden. Jag har lärt mig att formulera de önskade resultat jag vill uppnå och nå dem. Den bästa ledarskapsutbildningen jag gått.”
Anna Celsing, Operations Director, Nolato

 

“Jag rekommenderar dig utbildningen! Jag har fått en större förståelse och perspektiv på mig själv och andra och prioritera det viktiga. Jag har utvecklats inom mental närvaro, kommunikation, att läsa min omgivning för att skapa tydligare resultat och fått en ännu bättre självkänsla.”
Eva Mathiasson, Områdeschef, Skånetrafiken

 

“Jag har insett att jag själv är verktyget att bli en ännu bättre ledare. Jag har fått perspektiv på situationer och hur saker och ting hänger ihop. Dessutom har jag kraften att försätta mig i rätt tillstånd. Jag rekommenderar den till dig som vill få konkreta verktyg och utveckla dig själv och andra.”
Michelle Landin, HR Chef, BorgWarner


“Trodde det var en “standard” ledarskaps-utbildning, trodde jag varit med om allt, men så var det inte. Den personliga resan är otroligt stark. Kunskapen du får med dig ändrade mitt sätt att se på saker och ting och förklarar “hur” vi gör. Kunskapen har gjort att jag kan hantera olika situationer på ett helt nytt sätt idag. Jag ger utbildningen en 10:a!”
Jan Montén, Continious Service Manager, Tieto


“Denna utbildning är en perfekt mix av praktik och teori. Nu har jag massor med verktyg som jag kan använda både privat och i min yrkesroll. Jag vill ha mer och är så glad att jag har Mastern framför mig!”
Kristina Anderberg, HR, KAN


“Jag ville utvecklas som ledare och det har jag gjort. Jag förbereder mig bättre inför möten, är lugnare och har fler perspektiv i kommunikationen och får igenom mycket mer. Känner du att du är begränsad, oförstådd eller springer i ett ekorrhjul? Då finns det fantastiska verktyg i utbildningen.”
Leif Olsson, Senior Solution Manager, Sony Mobile


“Få insikter i hur man fungerar och att man själv kan välja hur man vill behandla sig själv och bemöta andra. Defintivt utbildningen för dig som vill lära sig hur man ska lyckas i allt. Privat och professionellt.”
Mi Åberg, Coordinator, Tetra Pak


“Utbildningen är många gånger det uppenbara i koncentrerad och väldigt påtaglig form. Inte bara det självklara att det tillstånd personer befinner sig i påverkar och påverkas av tankar, känslor och fysiologi. Det är dessutom en låda full med förståelse för hur man aktivt kan förändra alla dessa parametrar och på så sätt skapa fantastiska förutsättningar för goda och önskade resultat.”
Staffan Lundgren, Master (Deputy Head) of R&D IT Solutions på Sony Mobile Communications


“Gå inte och vänta på bättre tider eller bättre tillfälle! Gå FlowPartners utbildning i NLP nu och njut av allt du kommer att få insikt om både på det personliga såväl som i ditt yrkesmässiga plan.”
Emelie Hagberg, Minga AB


“Är du nyfiken? Nyfiken på hur du finner ditt bästa tillstånd, leder dig själv och skapar vinnande resultat på ett effektivt sätt? Då är du nyfiken på ledarskap med NLP. Jag rekommenderar att du ringer Lotta och stillar din nyfikenhet.”
Mattias Elholm, Projektledare, Helsingborgs Stad.

 

“Jag ville ha verktyg för att använda yrkesmässigt och privat. Och kunskapen hjälpte mig att anta utmaningen i en helt ny roll. Den har varit min bästa livsinvestering. Jag har utvecklat mina perspektiv och kunskapen är otroligt givande för alla situationer man befinner sig i. Mina allra bästa rekommendationer.”
Charlotte Hedenborg, Key Account Manager, Skanska


“FlowPartners utbildning har gett mig  insikt och verktyg att hitta mina styrkor och förmågor att förändra och förbättra mig själv och min omgivning.”
Annika Farman, Teamledare, Länsförsäkringar


“Utbildningen har gett mig både nya insikter och konkreta verktyg för att bli en framgångsrik (väg)ledare och mentor både proffessionellt och i relation med nära och kära. Att få ta del av kursledarens kunskaper och erfarenheter förpackade på ett så snyggt och underhållande sätt har varit ett sant nöje och en riktig energibooster. Kan varmt rekommendera utbildningen, som är en ovärderlig investering för livet. Tack för en fantastisk upplevelse!”
Charlotte Frennesson, Business Unit Director, Stabenfeldt AB


“Jag ville bli bättre på kommunikation och jag har blivit mycket bättre på framför allt att sätta resultat och förstå olika perspektiv. Ledarskap börjar med att leda sig själv och det har jag fått många verktyg för. Jag ger den en 10:a!”
Björn Nilsson, Behandlings terapeut


”Jag gick in i utbildningen med NLP med stor nyfikenhet och massor med förväntningar. Så här ett år senare kan jag konstatera att jag fick med mig många bra metoder eller ”verktyg” som jag har stor användning av i stort som smått, i min egen vardag och på jobbet, vilket underlättar tillvaron. Det som ger mig mest är NLPns grundantaganden som jag ständigt bär med mig, funderar över och förhåller mig till. De inspirerar mig, vägleder mig, motiverar mig och är en viktig del in min personliga utveckling. Under själva utbildningen var det en varm och respektfull interaktion mellan deltagarna och ledarna, vilket jag uppskattade mycket. Varmt tack till alla!” Anette Martell, HR Manager DSV


“FlowPartners utbildning är den utbildning som har gett mig mest för att växa som ledare, då jag förstår mig själv bättre nu och kan agera utifrån mig själv. NLP Practitioner har gjort mig medveten om mina inneboende resurser. Bara genom att vara medveten om dem stärker mig.”
Jörgen Nilsson, Teknisk Chef, Tetra Pak


“Underbar! Fantastiska människor – underbar avkopplande miljö. Innehållet! Allt! Intressant varje sekund!”
Anna Wattrang, VD Wattrang Redovisning


“Bra för både personlig utveckling och användbart i arbetslivet. FlowPartners NLP utbildning erbjuder en intressant vinkel på ledarskap/personlig utveckling o kommunikation och kursupplägget innehåller oväntande inslag som ger perspektiv på saker på ett engagerande sätt.”
Jennifer Eriksson, Polypeptide


“Jag kan varmt rekommendera Flowpartners NLP-Utbildning. Jag hade 15 fantastiskt roliga dagar och lärde mig saker som jag inte bara har nytta av i mitt arbete utan i alla delar av mitt liv. Inspirerande föreläsare, roliga, utvecklande och användbara övningar och kunskaper, trevliga miljöer och fantastisk god mat!”
Emil Linderberg, avdelningschef, utesälj Telisol


“Blandningen mellan teori och praktik. Jag ville få redskap och det har jag fått. Det som har varit bäst är föreläsarna, kunskapen/färdigheterna jag fått!”
Annette Birr, Personalchef Helsingborgs stad


“Allt! Användbart i alla sammanhang!”
Eva Sundberg, Teamledare, Länsförsäkringar


 “Hej Lotta!
Jag har under torsdag o fredag i förra veckan hållit en 2 dagars arbetsmöte/kurs o teambuilding med 16 pers, från 3 olika avdelningar, på Ängavallen. Vi jobbade med kommunikation och feedback som en stomme i projektarbete och avdelnings samarbete! Mina kunskaper från NLP:n är ett fantastiska redskap och gjorde att dessa dagar blev otroligt givande o roliga och responsen var helt otrolig från deltagarna!!”
Tack!!!
Niklas Larsson, Manager R&D, Aimpoint”


“Genom att använda det jag lärde mig på FlowPartners NLP utbildning, har jag utvecklat många sidor hos mig själv. Bl.a. förmågan att hantera kritik och skapa ännu bättre miljö runt mitt ledarskap. Idag funderar jag mer på vilka alternativ som finns och gör val som ligger bättre i linje med den jag verkligen är. Jag börjar få feedback från min omgivning att jag hanterar situationer på ett nytt positivt sätt, både i möten och i presentationer.”
Patrik Duvander, Senior Manager, Tetra Pak


“En ny värld öppnade sig för mig när jag startade FlowPartners NLP utbildning. Grunden i NLP:s lärande är tilltalande. För mig har det inneburit en annan syn på människor, mitt eget sätt att vara samt att det är ett ständigt lärande. Lagom blandning av föreläsningar, kunniga lärare samt givetvis Lotta som genom sitt sätt att vara gjorde att man verkligen kan rekommendera en fantastisk resa där du har första klass!”
Stig-Göran Mineur, Personalspecialist Länsförsäkringar

 

“En utbildning som överträffade mina förväntningar! En utbildning med många konkreta verktyg för den som ser värdet i att förstå både sig själv och andra människor bättre och skapa förutsättningar för en effektivare och långt mer framgångsrik kommunikation. Jag är riktigt tacksam för att jag fick möjligheten att gå Ledarskap med NLP med Flowpartner och rosar Lotta och alla gästföreläsare för hög kompetens och även glad underhållning!”
Kari-Anne Aarset, Coach/Utbildare, Do it Coaching

 

“NLP har gett mig verktyg som gör det möjligt för mig att kontrollera mitt liv bättre och fokusera på det som är verkligen viktigt! Genom de erfarenheter jag har fått med NLP så är jag mer fokuserad, mer medveten om att allt jag gör påverkar min omgivning och att min omgivning påverkar mig. Allt är möjligt, bara man vill tillräckligt mycket så skapar man sig själv en förutsättning för att lyckas, oavsett vad målet är.”
Anders Gunnerud, Tetra Pak


“Lotta har en förmåga att kombinera, kunskap, professionalism, hjärta, humor och engagemang för att nå resultat. Hennes utbildning I Ledarskap med NLP Practitioner kommunicerar kreativa metoder för att leva, lära och förändra. Den har gett mig styrka, insikt och verktyg som har hjälpt mig både privat och professionellt.”
Cecilia Åkerman, Certified Professional Coach


“Utbildningens verktygslåda med modeller och förhållningssätt har gjort att jag har landat och verkligen kan inta positioner som är hälsosamt för mig och för mina medarbetare.”
Lars Persson, Area Manager


“Att tankens kraft är så mäktig visste jag inte. Visste och visste, men dina exempel var så slående. Jag kände igen mig hur många gånger som helst och jag vill gärna börja jobba mer med vilket “hjärngodis” jag ger mig själv!”
Magnus Hansson, Project Manager


“NLP-utbildningen blev snabbt värdefull för mig, både för min egen personliga del, i mötet med mina kunder och i arbetet med företag och klienter. Lotta är en varm och generös person som bjuder på sig själv.”
Ann-Lis Pilbäck, Kompetensutvecklare, Krut Kompetens AB


“Det som är mest intressant är att ju mer jag har jobbat med min egen utveckling så har mitt team också utvecklats. Ledarskapsutbildningen med NLP:s verktygslåda är det bästa jag någonsin lärt mig!”
Petra Nilsson, Teamleader


“Jag kände mig lite som visset gräs före utbildningen. Med NLP som gödning började gräset sakta, men säkert växa. Så fråga dig själv… varför växer gräset… Jag vet :)”
Jonas Molander, Chef, Alfa Laval

 

“NLP utbildningen ger verktyg till dig själv och andra! Du blir full med skatter:) Att förstå kommunikation och själv kunna kommunicera.”
Camilla Paradis, Sony Mobile

 

“NLP ger inte bara användbara verktyg att använda sig av utan utvecklar dig som person. Resan är tuff, omvälvande och alldeles underbar:). Lotta är inspirerande som tränare och som person.”
Charlotte Dahl Skoog, HR Manager, Nordvalls


“Otroligt lärorikt. Lotta bjuder på sig själv med humor och glädje. Mängder med nya verktyg som lätt går att applicera. En resa både inåt och utåt.”
Linda Björck, Företagsutvecklare, SmartBizz

“Blandningen av övningar och inspirerande föreläsningar med effektivt tidsutnyttjande har jag gillat! Jag har fått en mer utvecklad kommunikation, ett mer resultatinriktat ledarskap, insikt om mig själv som ledare, hur man jobbar fram effektiva team och når resultat. Det går att applicera på så många områden. Det är en komplett ledarskapsutbildning för det moderna arbetslivet med konkreta verktyg som gör skillnad direkt.
Ellinor DeMalva Madsen, Manager

“Jag har utvecklats inom många områden: kommunikation, coaching, beteendeförändring och hur tankar och beteende påverkar varandra. Jag rekommenderar den med en 10:a för att det är en mycket bra utbildning och jag har fått en enorm verktygslåda.”
Ola Ahlberg, Produktionschef, Saint Gobain

“En  10:a!
Upplägget med avstånd mellan modulerna har varit kanon. Med NLP som basingrediens har utbildningen gett mig en djup insikt om mig själv som ledare och individ. Verktyg och motivation att leda, styra och kommunicera. Att sinnena kunde beskrivas och användas i min roll har varit extremt nyttigt att förstå. Jag har utvecklats som coach och hur jag kommunicerar.”
Johan Michaelsson, Manager Telia Sonera

“Jag har fått verktyg för att hantera min tid, komma i balans så att jag kan utveckla mina medarbetare. Jag har blivit mycket bättre på att skapa arenan för kommunikation, lyssna och ställa öppna frågor.”
Camilla Göland, Produktionschef, Nordvalls

 

“Jag rekommenderar starkt denna utbildningen. Kombinationen av teori och övningar har gett mig en verktygslåda som är guld värd. Jag har utvecklats mycket inom flera olika områden i min ledarroll.”
Sandra Andersson, Manager TIETO

 

“Utbildningen gör dig inte bara bättre som ledare du stärker din självkänsla, dina perspektiv, ett större lugn och harmoni i din roll. En bättre självbild ger också en större acceptans av andra. Jag rekommenderar denna utbildning. Ger den en 10:a.”
Mikael Roth, Manager TIETO

 

“Jag har fått en ny karta! Ett nytt sätt att se på både mig själv och andra vilket gör mig till en ännu bättre ledare. Det här är den bästa investering jag gjort.”
Carina Larsson, Teamledare, AlmaSoft

 

“Jag har förbättrat min kommunikation och har nu en förståelse för olika beteenden och fått hjälpmedel för utveckla mitt team. Min självinsikt har ökat och förstår nu verkligen betydelsen av min kommunikation och hur jag ska kommunicera för att nå fram. Rekommenderas!”
Johan Stahre, Production Manager, Nordvalls

 

“Förväntningarna var att den skulle hjälpa mig bli en bättre ledare. Jag kunde aldrig drömma om att den skulle hjälpa mig så mycket som den gjort. Mina perspektiv har förändrats och jag har en positiv inställning både i min ledarroll och privat. Jag fortsätter att utvecklas varje dag. En klar 10 av 10!”
Linda Nilsson, TL innesälj, Nordvalls


“Jag hoppades på en resa i kommunikation och ledarskap och JA –  jag har utvecklats! Ledarskaps och kommunikationsutbildningen har utvecklat mig som person och faktiskt, den “ersätter” allt annat som jag har fått i utbildning tidigare!”
Joakim Bremer, Axis Communications


“Jag ville utvecklas i mitt arbete som egen företagare och även privat. Ja, det blev en STOR utveckling. Jag är mycket tydligare med vad jag gör och har identifierat starka sidor hos mig själv och som jag nu fortsätter att utveckla. Utbildningen är den bästa ledarskapsutbildning som jag har gått, styrkan sitter i att grunden utgår i din personliga utveckling vilket är grunden för ett bra ledarskap. Utbildningen berör! Fantastiska tränare! Egentligen borde alla gå utbildningen, den är en utbildning i livet självt!”
Elisabeth Stengard Isacsson, Stengard Consult


“Jag ville ha tips och trix till mitt ledarskap, trodde jag skulle få lite av det..Oh Boy I was wrong!!! Min kommunikation har utvecklats, jag har en annan  syn på den idag och tycker det är lika roligt och spännande att lyssna som att prata. Jag tar mig an utmaningar och förändringar på ett annat sätt. Jag fokuserar på det positiva med förändringar och hur mycket jag kan lära mig av dem. Personlig utveckling och ledarskap – passar för dig som är nyfiken på att se sammanhang och tycker om hur kommunikation bygger kraft hos människor. Vändningarna är många och resan ger stora insikter om hur olika perspektiv styr vår vardag.”
Martin Sevelo, Senior Supply Manager, Tetra Pak


“Jag förväntade mig få nya perspektiv, men jag fick nya perspektiv inte bara i min roll utan även som människa. Energin har fyllts på och mitt mod har stärkts enormt. Om du vill utvecklas och få nya perspektiv och få verktyg för att bli en lysande kommunikatör och leda dig själv och andra, då är detta utbildningen för dig! Jag ger den en 10:a!
Helene Zellbi


“Vill du känna energin i dig flöda, hjälpa dina medarbetare att växa i sina arbetsroller och samtidigt bredda din egen plattform som ledare i form av väl genomarbetade strategier, då ska du gå FlowPartners NLP utbildning.”
Åsa Malmén, Unit Manager, CGI Sydost


“Det här är den BÄSTA kurs jag gått! Jag ger den 9.5!
Jag har lärt mig att både ge och ta feedback på ett mkt bra sätt. Fått verktyg för att kunna sätta upp mål & resultat. Har även lärt mig att anpassa min kommunikation beroende på vem man pratar med. Att vara nyfiken på varför vi är olika och acceptera detta som positivt.
Jonas Blixt, Project Manager, Tetra Pak Packaging Solution


“NLP är det klart bästa jag satsat på i utvecklings och utbildningsväg någonsin! Jag använder mina kunskaper i det dagliga arbetet som konsult och tycker det är en enorm gåva med insikterna som följer med NLP. Ser ett stort värde och ett stort behov att få ut mer av insikterna från NLP i näringslivet. Det skulle skapa avsevärt starkare individer, mer arbetsglädje och mer hållbara resultat som en följd av fokus på beteendeförändring.”
Katarina Eker, Ägare Säljpassion


“Jag har gått många kurser och utbildningar då jag har varit chef de senaste 20 åren, men det här var något helt annat än vad jag tidigare stött på. Vill du bli bättre ledare privat och på jobbet – gå den!”
Linda Axelsson, Avdelningschef


“Jag är mer nyfiken på andras reaktioner och försöker observera istället för att snabbt reagera. Det gör mitt ledarskap mer genomtänkt och grundat. Så är du nyfiken på hur du själv funkar, vill du kunna se situationer och människor från olika håll och öka dina perspektiv, så att chanserna ökar till att allt oftare kommunicera pricksäkert, då är utbildningen något för dig!”
Anna Wieslander, Factory Manager, Alfa Laval    


”Varför ska du gå FlowPartners NLP utbildning? Att få konkreta verktyg som ger omedelbart resultat , få inspiration och inte minst ökad medvetenhet om hur du  både privat och i arbetet kan ta fram det bästa av dig själv. Genom att skapa bra tillstånd i dig själv så är du som person mycket mer open mindned, kreativ och fokuserad i det du gör. Allt detta är guld värt.
Johan Trygg, Senior Manager, HR Business, Nordic Sugar


”Efter att ha gått ett antal ledare/chefskurser, som i och för sig varit bra, ville jag hitta en lite mänskligare kurs. För mig var FlowPartners NLP Utbildning som jag hade letat efter. Inte en kurs som bara skrapar lite på ytan, utan en kurs där jag verkligen fick en förståelse för hur den mänskliga hjärnan fungerar och därför förståelse för hur andra människor och jag själv reagerar och agerar i olika situationer. Jag fick också verktygen för att påverka mig själv och andra. Betyg…10:a!!!”
Annika Nivestam, avdelningschef på Tieto AB

 

En klar 10:a!!! Jag har arbetat på djupet med mina önskade resultat och fått många verktyg att använda. NLP är ett förhållningssätt i vardagen, både i arbetslivet och privat. Mitt ledord framöver är Nyfikenhet! Kommunicera medvetet för att uppnå det du vill.Tillstånd smittar – vilken smitta vill du vara? NLP är skillnaden som gör skillnad.
Pia Rosquist, HR-specialist, DSV

 

“Det största värdet för mig var insikten om att jag har alla resurser och alla styrkor inom mig. En av de stora vinsterna med utbildningen är just alla konkreta tekniker och övningar jag har med mig. Jag tycker att FlowPartners utbildning håller hög kvalitet med inspirerande, kunniga tränare, bra övningar och material.”
Helena Estling, HR Manager, Haldex Brake


“Vill du utvecklas som människa och lära dig verktyg för din egna och din omgivnings utveckling är detta något att investera i. Du kommer ha roligt samtidigt som du lär dig och får nya fantastiska insikter. För egen del har detta blivit början på något nytt, både i min profession och privat. Jag ger kursen en 10:a!”
Magnus Hedberg, Styrelse ordförande, Site Of Knowledge AB


“Det som gav mig mest på hela utbildningen var att jag har alla resurser inom mig och tron på att jag med dem faktiskt kan åstadkomma en hel del som jag tidigare inte riktigt trott att jag kan. Kursen gav mig många praktiska verktyg för att leda mig själv och mina medarbetare. Utbildningen kan ge större förståelse för andras perspektiv men också på ens eget tänkande och handlande och alla som har relationer med andra kan därför ha stor nytta av FlowPartners utbildning.”
Jeanette Martin, Teamledare, Länsförsäkringar


”Jag kan varmt rekommendera dig som vill utveckla dig själv och nå önskade resultat att ta chansen till en utveckling genom FlowPartners utbildning! Den har gett mig alla de verktyg som jag visste att jag skulle ha nytta av i mitt arbete i företaget – att facilitera kreativa möten, utveckla individer och grupper samt initiera och leda förändringar. Jag var nog inte beredd på den stora förändring som utbildningen innebar för mig själv. Det är i utvecklingen av mig själv jag har märkt den största förändringen – med mitt förhållningssätt, förmågan att hantera motgångar och framför allt förmågan att kunna se alternativa lösningar. Utbildningen är som en utveckling av den coaching och resultatfokusering som finns i idrottsvärlden!”
Magnus Mohell, HR Manager Polykemi

 

“Vad vill du påverka? Ditt arbete, din chef, dina medarbetare, dina barn, hur du mår, DITT LIV..? Visst vill väl alla påverka, göra skillnad? Det ger mej den bästa basen att med samma verktyg också göra skillnad för min omgivning. Verktygen använder jag i mitt personliga ledarskap, i den stora gruppen när vi pratar strategier och mål eller när jag försöker övertala säljaren att ge mej ett bra pris på nya bilen. Ta tag i ratten NU – det blir din bästa körlektion!”
Karin Viestam, Manager Conveyer & Accumulation, Tetra Pak

 

“FlowPartners utbildning gav mig Inspirerande samtal, nya insikter och kreativa möten med spännande människor! Jag har blivit resursstark och utbildningen har fått mig att växa som människa. Teorin och de praktiska övningarna var en härlig mix,  tillståndsförändringar har hjälpt mig att skapa bättre resultat för mig själv och organisationen! Kunskapen om att välja till eller från så att livets 30000 dagar blir bra dagar har gett ett starkt personlig ledarskap!”
Marie Persson, Personalspecialist, Nordic Sugar


“Jag kan varmt rekommendera FlowPartners utbildning som en otroligt utvecklande och givande investering i dig själv! Jag har fått nya insikter och verktyg för att leda mig själv på ett bättre sätt och skapa fokus för att uppnå mina önskade resultat. Att jobba med tillstånd, resurser och feedback har hjälpt mig bli en starkare person vilket visar sig i mina resultat både personligt och professionellt.”
Elin Olofsson, Unit Manager Customer Service, Alfa Laval


“NLP Practitioner at FlowPartner was one of the really valuable trainings I attended due to the high integrity when working on issues, the great mix of people during the trainings and last but not least Lotta and the other trainers that were a strong source of knowhow to me. NLP became my source for empowerment by taking focus on my results, but even to focus more on other people. I am happy to say that I found an efficient toolbox, I go through it every day at work or outside work. NLP has lightened me up as a person.”
Anette Jenemark, Senior Supply Manager, Tetra Pak Packaging Solutions AB


”Jag lärde mig kraften i att hantera olika kartor av verkligheten och att tillstånd smittar! Allt är feedback och det ger ett helt nytt perspektiv och kraft. Jag använder mitt språk mer specifikt och har utvecklat min kommunikation. Det påverkar livet med familj, vänner och jobb. För mig har det varit en före och efter tid och däremellan NLP och jag känner en harmoni som jag inte tidigare kände. GÅ FlowPartners utbildning!!! Det är det bästa jag har gjort.”
Pernilla Nilsson, Affärsutvecklare, Vimur


“The Art of NLP er starten på en fantstisk rejse i personlig udviklig, kommunikation ch ledelse. Uddannelsen har aendret mit syn på tillvaerslsen og jag oplever en ny og kraftfuld motivation i det jeg gör. På det personlige plan har uddannelsen givet mig styrke og motivation til at lede mig selv og dermed et helt andet fokus i forhold til andre. Jeg udntter mit potentiale, og kan nu med ro og kraft gennemföre det jag för “mentalt” anså for att vaere umuligt. I relation til mit arbejde onår jeg et helt andet niveau i kommunikation og sparring med andre. Denne uddannelse er helt klart den mest effektfulde jeg har vaeret på, så hvis du er nysgerrig på hvad du kan opnå, så skal du gribe chancen nu.”
Kristine Koppelhus, Product Manager, Nordic Sugar


“Med FlowPartners ledarskapsutbildning med NLP lär du dig att personlig utveckling och ledarskap handlar om att leda sig själv innan man kan leda andra! Jag lärde mig att vara resursfull när jag behöver det som bäst, kunna välja att se allt som är bra och ta det andra som feedback…inget är dåligt! Till syvenes och sist, utveckla mig själv för att kunna berika andra! Jättebra upplägg!”
Richard Hansson, VD Hobas

 

“En fantastiskt och konkret utbildning som ger otroligt många verktyg och metoder för både arbets- och privatliv. Den lämnar ingen oberörd och alla tar med sig det just den behöver. Träningstillfällena borgar för fortsatt lärande:”
Helen Bergenudd, Coach, Utvecklare, Work4You.

 

“Att få en större insikt om sig själv och sina utvecklingsområden och därigenom blir bättre på att leda sig själv och andra.”
Lena Jacobsson, Konsult, Navigera


“Värdet av den här utbildningen är stort både professionellt och personligt! Man växer som människa och som ledare. Verktyg och processer som handlar om kommunikation och tillstånd är användbara i det operativa och extra viktiga i olika sammanhang – då man vill vara sitt bästa jag!”
Anna Nambord, HR Manager, Wihlborgs


“För att öppna dörrar, se andras kartor, rita min egen karta, rita om min egen karta. Rita ny karta, rita fler kartor och sedan resa!”
Eva Nilsson, IT, Sony Mobile


“Jag har lärt mig olika verktyg för att kommunicera bättre och se nya möjligheter genom att lära mig sätta resultat. Dessutom har jag lärt mig strategier för att hantera sinnestillstånd. Parallellt med kursen började jag med mental träning som jag upplever är ett bra komplement. Kursen har varit mycket lärorik och bra för min personliga utveckling.
Elsa Olsson, IT Konsult