NLP Business Diploma

Internationell Certifiering i INLPTA

Deltagarna ger vår utbildning i genomsnitt 9.81 av 10 möjliga!

“För dig som vill förstå grunderna för mänskligt beteende.
NLP Kommer du att ha glädje av i hela ditt liv, både privat och yrkesmässigt.”
Göran Dahl, Ledarskapsutvecklare

Diploman ger dig verktyg och  modeller för resultat och att styra dig själv genom olika utmaningar. Du får kunskap om hur du genom frågor kan styra, hur du genom olika förhållningssätt kan påverka resultat.

Du går de två första modulerna på den längre 6 moduls utbildningen.

Det här är grundutbildningen, ingen förkunskap krävs.

Modul 1 – 3 dgr
Coaching och Feedback
Kommunikationens- och coachingens grundstenar från nuläge till önskade resultat och integrera feedback, bränslet till förbättrade prestationer, som en viktig del för resultatet.

Modul 2 – 3 dgr
Led dig själv och få nya perspektiv
Resultat och kommunikation när det är som bäst. För att nå sin potential behöver tillståndet vara på topp. Kropp och knopp hänger ihop. Lär dig hjärnans ABC. Styr ditt sinnestillstånd och skapa nya resultat och träna förmågan att känna igen ditt inre feedbacksystem så att du fattar bättre beslut.

Nu vässar vi ytterligare din inlärning och ditt fokus!

Det är lätt att utvecklingsinsatsen inte får den önskade effekt man vill ha när man går en utbildning. Det handlar ofta om att man inte satt upp exakta önskade resultat eller att man inte har en självkänndedom om sina utvecklingsområden.

Visst kan du ha fått feedback från organisationen på vad du behöver bli bättre på och visst har du själv märkt det. Men hur ser det faktiskt ut, den stora bilden och hur kan du fokusera och följa dig själv?

Ju tydligare saker och ting är, desto lättare att fokusera är det. Därför har vi nu kopplat på marknadens absolut bästa test som tydligt visar ditt nuläge i de fem förmågor som många gånger är avgörande för ledarskap och kommunikation. Dessa förmågor lär, tränar och utvecklar du under utbildningens gång tillsammans med NLP.ns utvecklande modeller och strategier för att höja, och vässa din kompetens för framgång i både ledarskapet och kommunikationen.

Du gör en mätning före utbildningsstart och en i slutet av utbildningen.

 

Hur?

Testet EQi 2.0 utförs idag av extern konsult till FlowPartner. Testet beställs i samband med anmälan till utbildningen.
Investering: 5080,- ex moms.
Inkluderar: Två test, en i samband med start av utbildningen och en i samband med certifieringen, samt personlig återkoppling ca 2h.

Ledarskap och kommunikation sker inifrån. Hur du tänker och sedan agerar på tanken, avgör dina resultat.

 

De fem förmågorna:

Självuppfattning: Hur du uppfattar din själv påverkar din kommunikation och ditt ledarskap. Hur du förstår dig själv och ditt känsloregister avgör hur du agerar och förhåller dig till din omvärld.

Självuttryck: Din förmåga att i din egen kraft kunna förmedla ditt budskap och göra det genuint och självständigt, utan att vara beroende av att “alla andra måste tycka likadant”. Det här i hop med ödmjukhet och respekt för alla olika åsikter är en framgångsnyckel i ledarskapet.

Mellanmänskliga förmågor: Hur du läser det sociala samspelet och hur du har förmåga att skapa hälsosamma relationer är hårdvaluta i ledarskapet. Vilken empatiska förmåga du har är “känslig förmåga” som har stor betydelse särskilt när det blåser lite starkare vindar. En ledare som har empati kommer längre även i tuffa situationer.

Beslutsfattande: Din förmåga att fatta beslut i förhållande till vad som ska skapas. Dras du med i stora känslovågor eller har du för stor kyla för uppgiften? Avgörande faktorer på hur du får organisationen att vilja följa dig.

Stresshantering: Din förmåga att vara flexibel i utmanande situationer är en styrka. Ju mer du kan styra din upplevda stress och vara flexibel och kunna sortera ut och prioritera hjälper både dig själv och din organisation.

Alla dessa fem förmågor tränar och utvecklar du i alla övningar vi gör på utbildningen. Tillsammans med kommunikationsutveckling, coachingfärdigheter och värderingsstyrt ledarskap har du en otroligt spännande utvecklingsresa att se fram emot.

Följ din egen utveckling och få tydlig mätning på din framgång!

Anmälan nu

VÅREN 2016 – Platser kvar

Modul 1: 2-4 maj, 3 dgr
Modul 2: 
14-16 juni, 3 dgr

Tid
Dag 1-2, 8.30-17.30
Dag 3, 8.30-17.00

Investering
25000,- ex moms

Omfattning
6 dagar

Ingår
Fika, lunch, arbets och utbildningsmaterial samt diplom.

Fakturering sker vid anmälan med betalning 10 dgr netto. Betalningen är din platsgaranti.

Vi hjälper dig gärna med dina frågor kring utbildningen, upplägg eller referenser. Ring för mer information 0709-454702.

Plats
Stora Tomegatan 16 A, Lund

Avbokningsregler inför och under utbildningen
För våra öppna program.

Återbud
Vid återbud senast 30 dagar före kursstart återbetalas 50 % av kursavgiften. Vid återbud senare än 30 dagar före kursstart sker ingen återbetalning. Finns platser lediga på nästkommande kurs erbjuds du möjlighet till en plats där.

När utbildningen är igång 
Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg vid frånvaro av 4 dagar eller mer som visar att du inte kommer att kunna genomföra din utbildning, återbetalas beloppet som motsvarande återstående moduler. Du bästa är om du fullföljer din utbildning på nästkommande start.

Vässa dina kunskaper – träna din kompetens
Här stannar ingen kunskap i en pärm i bokhyllan!!!

Årets påfyllnadstillfällen!
Finslipa dina färdigheter, lär dig en gång till och förstå på ett djupare plan. Det är det som dessa tillfällen är till för, ja och för att träffa andra för erfarenhetsutbyte.


11 mars 8.30-11.30 – Kalibrering – ANMÄLAN
15 april 8.30-11.30 – Ramar – ANMÄLAN
27 maj 8.30-11.30 – Tillståndsövningar – ANMÄLAN


Investering: 500,- ex moms. inkl kaffe och smörgås.
Plats: Stora Tomegatan 16, Lund

Varmt välkommen!

Obligatorisk föranmälan anmäl via länkarna ovan.

Har du frågor? Hör av dig till lotta@flowpartner.se eller 0709-454702.

FRUKOSTMÖTE

Lär dig mer under om utbildningen NLP Business på vårt kostnadsfria frukostmöte